Mama bg lomo camera? OMG I love you mommy!


Hye peeps.

Dapat lomo? Ooo emmm jayyy!

I love you Mommy Daddy sampai kapan pun! Cehh dan dan sayang sampai kapan pun. Demm DSLR pun dlm proses ada hati nak lomo. Penampar nak? Banyak betul yg kau nak. Ish!

Me in lomo version. Ggrr walaupun gigi ku tak lawa, walaupun eyebag aku lagi besar dr biji mata ku tapi tak aku pedulikan. Yg penting gambar dia pehhhh lomo bapak lawa doe. OMG OMG, Myn nak sebijik boleh tak ma tehee :)

*Lately ni suka sangat meng-google pasal photography. Ceiitt !

BYE.

THANKS FOR READING

7 karut mengarut:

athirahMedan said...

Ada tak lomo yang tak payah pakai filem, pakai memory card je ? Leceh ni haa tak tau nak cuci kat mana =.=

SHAFIQAH SHARMEEN said...

ADA! iphone. hahaha

athirahMedan said...
This comment has been removed by the author.
athirahMedan said...

Err bye. memang tak lah kan aku mampu. harhar

Syafiq Rosli said...

wah untg lah..huhu

SHAFIQAH SHARMEEN said...

tira : hahah, awk ada lomo lg best kottttt.

SHAFIQAH SHARMEEN said...

syafiq : untung sangat hehehe :)