Mimpi indah yg terpaksa dikorbankan.

Hey yop!

Sekarang dah pukul 4.40 PAGI tapi mata membuntang mcm ikan buntal. Padah minum nescafe, mmg lah tak boleh tidur. Kepala nak gila dah study statistic ni. Jari nak kebas dah tekan calculator. Lama dah aku tak buat kerja gila mcm ni. Gila ke? Gila lah sebab mmg tak penah lagi sem ni aku minum nescafe berpaket-paket. Tiba-tiba nak second test ni aku mcm dapat hidayah supaya stay up dan study lebih banyak dpd sebelum ni. Uhh DL tolong lah jadi milik aku! Esok aku kelas 8.30 pagi tau. Test statistic pukul 8.30 malam. Tapi aku buat relax jelah tgk roomates aku tidur mimpi siap mengigau semua. Bukan buat relax, tapi terpaksa. Erghh berkorban utk kejayaan.


Wish me luck.

BYE.

THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

lielly yana said...

good luck beb,, mata nampak gile mata ngantuk.. hehehe