PROJEK NETWORK BLOGGER.

Hai.

Wahh tajuk gempaks gilos. Act, projek ini ialah anjuran Denaihati.com. Aku dah ditag oleh cikgojes Bella Ayub ni. Tak sangka mak nyah. Lately ni selalu berbalas komen je dgn cik gojes ni. Dia komen entry aku dan aku rasa sgt terharu wuwuwu lepas tu bila kena tag pasal Projek Network Blogger oleh cik gojes ni lagi lah aku terharu lepas tu mcm nak menangis-nangis. *melampau -.-


Nahh, cik gojes ni ialah org pertama. Blog cik gojes ni aku baru jumpa juga baru-baru ni. Aku mula-mula jumpa blog Bella Ayub ni terus jatuh cinta 2 minit kejap dgn header dia lepas tu terus jatuh cinta dgn penulisan dia and terus jadi reader yg setia. Cewahh! Suka dgn cara penulisan Bella ni, sgt sempoi and dia sangat lawa.


Ni lah dia satu-satunya blogger lelaki yg aku tak pernah nak miss langsung entry dia. Aku suka dgn penulisan dia. Sempoi walaupun dia ni kadang-kadang mmg kerja nak kondem perempuan je kan tapi takpe sebab kalau baca entry dia mesti gelak. Mmg menyakitkan hati bila dia cakap pasal perempuan tapi tetap suka. Mantopp kau Mr. K. Hehe


Akk comel mcm jepun ni aku like sampai rosak mouse aku. Comel gilos! Blog dia pon best. Kalau tak best takkan lah aku nak singgah ye dak. Blog dia banyak tips. Bukan setakat tips kecantikan je. kesihatan, edit gambar mcm2 lah. Tips pilih ikan segar pon dia bagi tau. Jgn memain tau. Hebat tak hebat. hahah


Wahh siapa tak kenal FL. Gojes gila. Suka betul tengok gambar-gambar FL ni. Mmg jatuh cinta 5 minit lah dgn dia. Blog FL ni pun banyak tips. Then dia mmg cerita pasal life dia jelah. Nak nak lagi pasal life dia as a student kat Bandung and life dia as a part time model. Sila singgah sebab blog FL ni mmg tak menghampakan. LIKE!


Lastly, Maria Elena yg mmg gila-gila .Seriouly, aku suka gila dgn video-video dia, sempoi gila. Masa baru-baru jumpa blog dia mmg tak tidur malam sampai lebam mata lah aku melayan semua video dia and older post blog dia. Pergi blog dia and then korang boleh jumpa video-video dia. Takpun cari jelah kat youtube tu. Ada punya lah.

Ya, itu dia lima list blog paling kerap aku singgah. Blogger skang ramai gilos. Yg untung yg bagus, dia famous lah tapi kita berblogging bukan untuk famous kan. Untuk kepuasan masing-masing. So, aku mmg tabik spring sampai tercabut jari lah dgn diorang ni semua. Semuanya hebat!

Anda ditag. Terima Kasih :)

Anis Amirah
Athirah Medan
Wawa Zameri
Nisa Kay
Fatin Taha
Farahanis Waheda

*Aku tahan lapar masa buat entry ni. Malas nak tangguh sb lepas ni ada entry lagi tehee.

BYE.



THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

Anys Amyra. said...

nama penuh dan nama pertama.

*nangis.

SHAFIQAH SHARMEEN said...

wuwuuw terharukan. hahaha