Hari demi hari

Hai.

Harini aku dah start class. My first class and class tu ialah class BEL 311. Dan yg paling penting aku lambat. Demn it ! Itu aku tak suka sebab mcm bg first impression yg tak elok kat lecturer aku. Dah lah sir tu agak garang. Takut auww. Mcm singa auww. Rasa nak telan je sir tu auww. Auwww ! -.-

Lepas ni akan jadi rutin harian aku datang kelas pagi pakcik hantar lepas class lepak bilik memekak buat mcm bilik sendiri, bila malam baru call pakcik suruh ambil. Nanti call Azuan takpun Alin suruh hantar depan bustop depan UiTM tu sebab pakcik aku tak masuk dalam sampai kolej aku. Memang tak lah aku nak jalan kaki dari kolej ke bustop malam-malam macam tu sorang-sorang pulak. Bila sampai rumah terus on laptop lepas tu boring erghh ! Tak sukanyewwww >.<

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: