Jatuh cinta dgn jiran sebelah.

Hai.
Kalau jiran aku baca confirm dah kembang maggie weh. Tang mana nak jatuh cinta dgn jiran sebelah. Kalau dapat mcm mamat dalam video ni boleh lah. Comel gila nak jatuh cinta mcm tu punya gaya. Malaysia mana ada mcm ni. Korea je ada. Cehh, sorry lah aku bukan peminat tegar Korea. Nama awek comel dalam video ni pun aku tak kenal. Credit to Sharmeen Farhan sb kasi aku video ni. Eeee comel sgt! Nanti kasi yg lain pulak okay!

My heart beating. Eee comel sangat >.<


THANKS FOR READING

3 karut mengarut:

Anys Amyra. said...

eleh myn..KOYA ah tak ngaku jatuh cinta kat jiran sebelah!hahahahaha!mintak2 fendi baca :D

SHAFIQAH SHARMEEN said...

hahaha apehal pulak. takpayah nk fendi baca sgt lahh. hey, ni takde kena mengena dgn jiran aku hokayyyyy! HAHAHA

Anys Amyra. said...

apsal pulak ko tanya aku?baby mac baby mac! :D