List to do before 9.30 a.m

Selamat Pagi !

Fuh, menitik peluh aku weh. Lepas subuh tak tidur terus kemas rumah. Kucing aku boleh berak pulak dalam toilet belakang. Cis, kan tak pasal-pasal aku kena basuh bilik air pagi-pagi buta. Brr hampeh ! Bangun pagi, rasa mcm ada satu tanggungjawab yg kena laksanakan before 9.30 pagi. Apa diaaa ? Yes, semua dah siap !

  • Basuh toilet belakang : Checked !
  • basuh baju : Checked !
  • Kemas bilik mama : Checked !
  • Kemas bilik Shella (akak) : Checked !
  • Kemas dapur : Checked !
  • Kemas hall : Checked Checked !
  • Mop lantai : Checked !
  • Bagi kucing makan : Checked !
  • Bagi baby (kucing) susu dgn ikan bilis : Checked !
  • Bagi baby and dak cik makan ubat : Checked !
  • Kemas laman rumah : Checked !
  • Mandi : Err belum -.-
  • Dating : Err, kejap lagi ? Yeayyyy!
Amacam, ada mampu nak buat ni semua ? Ada mcm bibik tak pagi-pagi buta dah keluntang keluntang kemas rumah ? Ada tak ? Err kat mana eh nak apply jadi maid eh ? Haha, kbye nak pergi Melaka.

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: