New semester.

Hai.

Rasa mcm sekejap je dah masuk semester baru. Tapi bagus lah. Aku rasa dah mati kutu duduk rumah sebulan tak buat apa. Tapi rasa semester baru ni mcm susah sikit lah pada aku sebab aku tak dapat kolej and then terpaksa illegal dekat kolej. Takde lah illegal pun sebab mama suruh aku duduk rumah pakcik aku. Nak duduk kolej dengan almari takde, katil takde memang lah takde tempat pun nak letak barang-barang aku ni yg banyak. Lagipun trauma lah dgn kes laptop hilang last sem. So, aku decide duduk rumah pakcik aku ni. Agak jauh sikit lah dari UiTM tapi takpe lah janji ada tempat tidur and barang-barang aku kat tempat yg selamat

Ahh ayat memang nak sedih. Sedih lah weh terpaksa tinggalkan roomate aku yg 15 orang tu. Ni aku sorang-sorang duduk dalam bilik online je. Kalau kat kolej ni mesti riuh-rendah bilik aku tu. Sobss sedihnya :( Lepas ni aku ulang alik lah ke UiTM tu. Pergi balik kelas pakcik aku yg hantar. Kalau ada kelas malam memang menapak lah kat Tun Merah tu. Rasa mcm susah kan mcm ni. Tapi nak buat mcm mana. Parents aku yg tentukan. Diorang tak kasi duduk rumah sewa and tak bagi aku illegal dekat Tun Merah tu. So, aku akur jelah walaupun aku sebenarnya tak berapa suka dgn keadaan yg mcm ni. Hmm.

Esok class 10.30 pagi. Wohoo, I miss you DAIS3B !



THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

best nye bergelar siswi ,. hopefully zana pun dapat gelaran tu lepas nie ^^

zana nak cadang kan 1 link ,. try tengok dulu ,. ber gune kot ^^

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/05/captcha-word.html

Nur Adilla said...

lately nie ramai student IPTA ssh nak dpt kkp. btw, sabar jela..haha..;DD