SUNSHINE SMILE CONTEST.

Hai.

Mentang-mentang result aku baru dapat semalam. Lepas tu result tu memang buat aku senyum lebau je kan. Lepas tu boleh pulak cik adik manis Adriana ni tag aku contest yg bagi hadiah yg PEHHHHH ! Tolong lah kasi aku menang weh. Kalau menang dapat POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600. Pehh ni kalau dapat memang hadiah untuk result aku lah kan. Nak menangis ni weh nak menangis ni.

In love with Polaroid. Will you marry me Mr. Polaroid ? :')

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN


1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/
http://aarrghitsme.blogspot.com/



2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar
(SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.


3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..


4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html


5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)


6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:
http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall


MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)


Gambar yg dipertaruhkan.

Aku senyum masa ni sebab baru je habis kelas. Heh, siapa je tak seronok kelas dah habis kan. Boleh balik bilik sambung tidur heheh.

Aku tengok gambar ni, aku tau memang aku takde peluang yg besar nak menang. Serious ni sebab aku memang takde gambar yg lagi elok. Maklum lah laptop baru lepas format so semua pun lesap. Ni je yg ada. Ni jelah senyuman aku yg paling menawan (pehh menawan uolsss, tak mampu dik!). Kalau ada rezeki insyaallah kahwin lah aku dgn Mr.Polaroid ni. Fuhh fuhhh mintak biar mengena lah gambar ni. Amin.

Di tag :

BYE.




THANKS FOR READING

7 karut mengarut:

Idora Syahira said...

, haha goodluck dik., eehee
mula mula rasa cam nak join tapi malas pulok. saya ni dah la bukan penyenyum. susah. HAHAHA :)

SHAFIQAH SHARMEEN said...

HAHAHA takpe, nak join ke tak tu dah belakang cite lah ! Thanks :)

Athirah Medan said...

perghh polaroid kot. Nakkk ;p

sharmeen reduan said...

aku tahu lah senyum aku tak menawan :(

SHAFIQAH SHARMEEN said...

@Athirah Medan : Kann ! Pehhh mau tak meleleh air mata tgk polaroi ni sobsss !

SHAFIQAH SHARMEEN said...

@Sharmeen Reduan : Alolo nak join, join jelahhh.

alif ismail said...

salam ziarah...

alif datang untuk melihat senyuman2 ceria...

gud luck..!!!!


http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/sunshine-smile-contest.html