Tikar + pintu = Benjol.


Hai.

Firstly aku nak mintak ampun kot kot aku tersalah taip ke apa ke dlm entry ni sb masa aku taip entry ni kepala aku mcm tak berapa nak betul. Berpinar weh kepala aku. Tapi mesti korang tanya apa kait tikar dgn pintu kan ? Gggrr

Yek ahh, dah lah berkhidmat untuk mama hantar tikar kat rumah nenek aku. Semalam rumah aku buat kenduri tahlil so tadi aku nak hantar balik lah tikar-tikar yg mak aku pinjam kat rumah nenek aku. Fine fine, part tolong hantar tikar kat rumah nenek tu dah baik dah tu, tapi part angkat tikar banyak banyak sampai tak cukup tangan sekali terhantuk pintu. Bucu pintu weh. Pehh, dah keluar macam-macam perkataan. Haa itu yg dah tak elok tu. Duhh (-_-')

Sekarang ada bulat kecil kat kepala kanan aku. Sakit jgn cerita eh, sakit dol ! Terasa urat-urat kepala aku naik. Gggrr terima kasih banyak-banyak pintu. Ohh terima kasih jugak kat tikar sebab tutup pandangan aku. Erghhh.

Cantik tak default facebook aku sekarang ? Cantik kan ? *Hahaha bangga diri.

BYE.


THANKS FOR READING

0 karut mengarut: