Bila susu dutch lady low fat versus lemon tea.

Hai.

Harini lunch koko crunch. Shedap sgt ! Pagi tadi breakfast nasi lemak, lepas tu 1230 tadi makan nugget. So rasa mcm dah kenyang habis dah, memang taknak dah lunch kan. Tapi bila sampai koperasi tiba-tiba rasa mcm best kan kalau dapat makan koko crunch dengan susu low fat tu. Nyummy.

Tapi tapi tapi tapi, sedihnya aku bila ku sangkakan susu dutch lady tapi rupa-rupanya ice lemon tea. Ahhh sedih lah dol. Benci ! Taktau ah mcm mana. Aku tengok peti ais tu air kotak dutch lady, so aku pun amik lah yg belakang-belakang sb nak yg sejuk lah kononnya. Sampai kaunter pon aku tak perasan yg air kotak tu ice lemon tea. Mana taknya, duk sibuk hai hai dgn classmate aku yg kat luar koperasi tu. Duk sibuk borak-borak dengan orang lain. Heh benci betul. Sampai bilik, dah ready mangkuk semua tengok-tengok air ice lemon tea. Eeeeeee >.< aku dah lah tak suka ice lemon tea. Benci benci benci !

Makan kokocrunch macam tu jelah sampai habis. Benci ahhhh !

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: