Jangan cepat putus asa

Hai

Firstly rasa nak minta maaf sangat kat blog ni sebab lama dah tinggalkan. Taktau lah. Rasa tak menyempat nak update blog. Busy memanjang je. Kalau online fb pun mmg takde apa lah nak buat pon dgn blog ni. Mmg takde apa nak diceritakan. Semuanya boring dan menyedihkan. Sedih ke ? Burghhh !

Semester tiga betul-betul tough. Taktau lah mcm mana semester empat lima nanti. Takut sangat. Macam-macam nak kena buat. Itu ini. Lepas tu koko pulak jadi assistance. Kena buat proposal lah, kena buat itu ini. Damn. Aku tak suka nak pegang jawatan sb mcm ni lah. Banyak tanggungjawab nak kena pegang. Aku bukan taknak bertanggungjawab tapi kalau aku yg conduct memang tak terjawab lah nanti cerita dia kan. Tapi alhamdulillah Selasa lepas proposal dah hantar kat ustazah. Nasib baik lah ustzah tu cool gila je dengan aku. Mintak-mintak lah lawatan tu nanti diluluskan.

Haa, nampak tak gaya seorang pelajar yg berkaliber ? Haa itu tipu. Kbye.

Bayangkan jelah minggu keempat dah kena submit assignment CTU. Wahh, memang tak tentu arah lah nak buat. Berlapar perut nak siapkan CTU punya pasal. Aku kalau lapar memang tak boleh nak diterima akal betul. Rasa mcm kejamnya, kenapa aku tak dapat lunch lagi ni. Teruk !

Muka dah taktahan lapar. Lagi mau ajak ambil gambar. Takde mood langsung dah tau. -.-

Isnin ni kena pergi kilang Yakult untuk assignment AIS200. Lepas tu buat report semua. Burghhh. Then Jumaat kena submit proposal for database. Dangggggg ! Aku takde idea lagi nak buat sistem apa. Mcm mana nak buat proposal doe. Bengap. T.T

9 10 haribulan ada Program anak angkat, homestay kat Kg. Alai Melaka. Lepas tu kuiz MAF AIS dan lain-lain semua menunggu lagi. Test lagi. Dangggggg ! Hambik kau hambik hambik ! Memang kena kuat semangat jelah nak belajar ni kan. Harap sangat dapat DL lagi semester tiga ni. Insyallah.

Lepas ni tak boleh main-main lagi.

BYE.

THANKS FOR READING

3 karut mengarut:

saiazuan said...

gambatte!!! ;D

sape suka race??? http://eleventx.blogspot.com/2011/06/lets-race.html

Nur Syazana Mohammed Sani said...

auwww ! suke spec macam 2 ,. zana nak try pakai ,. tapi takot xsesuai dengan muke :D

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/pengsan.html

SHAFIQAH SHARMEEN said...

@Syazana cuba je, asalkan ada level confident yg tinggi. semua pon okay nanti :)