I am very proud of you.

Hai.

Dua tiga hari ni ada lah orang tu dok senyum-senyum sampai telinga. Bila call pon suara happy bebenor je aku dengar. Maklum lah keputusan UPU keluar kan Sabtu lepas. Kalau online hari Sabtu haritu memang tengok status budak-budak matrik semua nya pasal UPU. Tahniah lah untuk semua kawan-kawan aku yg berjaya sambung degree. Yg tak dapat tu jangan sedih lah, ada lah tu rezeki masing-masing kan. Tu semua Tuhan yg tentukan. Apa yg jadi tu mesti ada hikmahnya kan. Ecehh, tunggu lah nanti aku post pasal aku degree pulak. Haaa hambikkk, nak jugakkk --'

Dan entry kali ni khas untuk kesayangan busuk masam aku. Siapa lagi lah kan, takkan Shaheizy Sam pulak. Mimpi lah dia nak jadi kesayangan aku. Mesti lah Affandey Zulkifle aku hikhokhikhok. Sebagai buah hati kesayangan Feng, aku bangga sangat lah bila dia dapat sambung belajar kan. Bangga bebenor lah rasanya. Sambung dekat Bandaraya Melaka pulak tu. Ha hambikk kau ! hikhokhikhok :P

Hidung tinggi betul Affandey Zulkifle ni. Eh, bukan sombong, maksud aku hidung dia tu. Hihih

It gives me immense pleasure to congratulate you on your well deserved to enter the UBM which is an outstanding achievement for me. I am very proud of you and keep it up sayang.

May today's success be the beginning of tomorrow's achievement. Congratulations Feng. I knew that if someone could do it, then it must be you. In two month, you're student in Bachelor of Business Administration (Finance) at UiTM Bandaraya Malacca. Well done my love!

Awak mungkin tak expect boleh pergi sejauh ni tapi saya percaya yg rezeki tu ada kat mana-mana asalkan kita usaha. Orang mungkin tak expect awak boleh dapat yg mcm ni tapi Tuhan tu Maha Adil. Rezeki awak kat sini, jadi jangan sia-siakan peluang ni. Jangan main-main lagi. Buat yg terbaik untuk semua orang. Buat orang pandang tinggi pada awak. Orang lain mungkin tengok awak takde apa-apa, tapi awak sangat bermakna pada saya. Ewahhhh :)

:)

*P/S amboii kemain masing-masing IM aku ckp untung Feng sambung degree kat KBM. Untung bebenorrrrr.

BYE.

THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

Faezahasbullah said...

laa bf ko bdk matriks ke? matriks mane?

SHAFIQAH SHARMEEN said...

matirk perak. kenapa?