Sembilan bulan

Hai

Jusco Melaka banyak kenangan. Bila datang balik dgn Feng, rasa mcm excited gila. hihi. Dulu seminggu sebelum couple, kitorang jumpa kat Jusco. Ala mmg tak set date pon . Masa tu aku set date dgn orang lain, lepas tu si Feng ni je yg sibuk call aku cakap nak jumpa lah apa lah. Haa, last-last aku tinggalkan kawan aku tu, aku jumpa Feng. Jahatnyee -.-

Semalam datang Jusco terus je g kat bangku yg kitorang duduk dulu. Sebab masa lepas aku tinggalkan kawan aku kat Jusco dulu, aku jumpa Feng lepas tu kitorang lepak kat bangku tu je. Borak-borak mcm orang apa je kat situ. Masa tu kekok lagi. Masa tu poyo-poyo lagi. Masing-masing usha dari jauh je.

Tapi sekarang lain. Sekarang I love you, you love me, we are happy family lalalala barney -.-

Lepas dah lepak, shopping biskut cokelat jajan semua dengan Mymin. Memang happy family lah kan.

Taktau kenapa Feng mengada sangat haritu nak duduk kat troli. Eee berat >.< Tapi kita sabar je. Kalau aku yg duduk kat troli tu mau tak berjalan agaknye.


Feng bantai beli ice cream walls mini. Burghhh, mmg jenuh ah nak menghabiskan ice cream tu. Feng curi sudu kat foodcourt ! Tak senonoh --'

My girl Mymin. Comel kan, mcm aku kan kan kan. :)

We're are the perfect couple, we're just not in the perfect situation.

BYE.


THANKS FOR READING

6 karut mengarut:

Aisya J said...

so sweeeeeeeeeeeetttttttttttttttt :')

Miss A said...

niceee! comel sgt dear <3

Eyda Syahida said...

sweet~~

jeles lak tetibe.. :")

SHAFIQAH SHARMEEN said...

@Aisya J: Heee thankyou babe :)

SHAFIQAH SHARMEEN said...

@Miss A: Thankyou thankyou :)

SHAFIQAH SHARMEEN said...

@Eyda Syahida: Apa pulak tetibe jelous. haha, btw thankyou :)