Bengang


Aku bengang sebab niat nak update blog dari hari Sabtu tak kesampaian sebab internet mcm pfftttt -___- Rasanya broadband kawan aku ni dah cukup laju tapi taktau kenapa bila tang nak upload gambar, dah sampai 75% lepas tu error. Burghhh ! benci.

Aku rasa before raya kali ni rasa stress tahap jamban kot sebab dgn quiz lah dgn test lah itu ini semua pon nak buat before raya. Lepas raya jangan cerita lah, semua benda pon nak kena buat. TEST QUIZ FINAL REPORT PRESENTATION BLA BLA BLA *sigh dan paling penting FINAL FINAL FINAL. Dum dam dum dam raya raya jugak tapi jangan lupa final is just around the corner. Around the corner ke at the corner ke yang penting cuti raya ni taknak bawak balik satu buku pon. Oyeahhh !

Tunggu aku balik rumah, nak balas dendam entry-entry yg tertangguh ni. Nak study bo, esok test.

abcdefghijklmnopqrSTUDYlah !

BYE.

THANKS FOR READING

Kronologi Shaffy Myn.

Hai.

Kronologi lah sangat. haha saje je menghabiskan masa, padahal kena baca buku sebab esok ada test. Tapi takpe, kejap je ni. Jom check it out !

Bam bam. Baru 3 bulan. hikhik

Ustazah pilihan ?

atau mami jarum pilihan ?

atau pelakon kanak-kanak pilihan ?

Haa, pilih ! Ahahah :D

Atau mahu yg ini ? hahah

kBYE.


THANKS FOR READING

Bila puasa, tak sabar lah nak raya.

Salam.

Eh, dah 2 ramadhan eh. Tak perasan dah bulan Ogos. Tak perasan yg lagi 28 hari nak raya. Tak perasan yg blog ni berhabuk tak mengupdate. Tak perasan yg dah nak hujung tahun. Tak perasan yg aku dah nak habis semester 3. Tak perasan yg sekarang ni aku dah makin kurus. Hahah, kbai.

No camera please, silau k :p

Oh btw, Selamat menjalani ibadah puasa ya kawan-kawan. Takmau korek hidung di siang hari okay. Korek hidung malam-malam je, takpun before subuh ehh. hikhokhikhok..

BYE.

THANKS FOR READING