Bengang


Aku bengang sebab niat nak update blog dari hari Sabtu tak kesampaian sebab internet mcm pfftttt -___- Rasanya broadband kawan aku ni dah cukup laju tapi taktau kenapa bila tang nak upload gambar, dah sampai 75% lepas tu error. Burghhh ! benci.

Aku rasa before raya kali ni rasa stress tahap jamban kot sebab dgn quiz lah dgn test lah itu ini semua pon nak buat before raya. Lepas raya jangan cerita lah, semua benda pon nak kena buat. TEST QUIZ FINAL REPORT PRESENTATION BLA BLA BLA *sigh dan paling penting FINAL FINAL FINAL. Dum dam dum dam raya raya jugak tapi jangan lupa final is just around the corner. Around the corner ke at the corner ke yang penting cuti raya ni taknak bawak balik satu buku pon. Oyeahhh !

Tunggu aku balik rumah, nak balas dendam entry-entry yg tertangguh ni. Nak study bo, esok test.

abcdefghijklmnopqrSTUDYlah !

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: