Random Raya edisi classmate.

Hai

Dah cakap bukan even balik uitm pun tak semestinya raya dah habis. Walaupun assignment, quiz dan test berlumba-lumba, tetapi mood raya harus diteruskan. Raya tahun ni tak best sebab tak balik rumah lepas tu tak dapat join mama marhaban , pergi open house sana sini. Duit raya tak banyak. Kesimpulannya tahun ni raya paling tak best dan raya paling stressssss.

Dan disebabkan raya tahun ni yg paling stress so, aku dan kawan kelas yg lain dijemput datang rumah meen. Ada open house, makan sedap makan free siapa yg takmau ? Harus lah meluangkan masa untuk makanan free. Hikhok


I've got an interesting classmate right ? Yeahhh cool DAIS3B. I love uollss aww.


Seronoknya raya lalala -.-

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: