Antara memori terindah 2011

Hai bloggers !

Lama tak mengupdate maklum lah baru je selesai berperang. Menang ke kalah kita tunggu lah 4 November ni ya. Ni alkisah nak cerita kemenangan semester lepas. Sebulan yg lepas punya cerita. Memang dah lama tapi apakan daya nak update tapi final paper punya hal kita tangguh lah dulu hihik. Moganya nak DL lah lagi sem 3 ni ha biar lah merasa untuk kali kedua naik pentas tapi InsyaAllah kalau diizinkan Tuhan. Ada lah rezekinya. Amin.

This is for you mummy. Muahh !

DAIS 3B. 21/11 nanti dah tukar jadi 4B okay. Kejap je aku dah habis kan separuh daripada diploma aku.

Kegemaranku. Nanti nak framekan. Cewahhh ! haha.

The boys. Ada lagi tak silap aku Amirul tapi dia dah chow ke masa ni.

Haa ni dia. Encik Awal dari kiri, Cik Mymin, saya dan Encik Ajuan. Onomnomnom kesayangan aku nih. Kalau Mymin pakai baju kaler purple dah cantik lah 4 orang sekali hikhik. Sopan je memasing bergambar.

Tang ni dah hilang sopannya -.-

Yang ini dah keluar belangnya. haha --'

Mymin si kecil. My best ever partner. Dengan dia lah study, dengan dia lah makan, dengan dia lah tidur, dengan dia lah bergosip semuanya dengan dia. We still stick together from part 1 until now :)

Classmate aku antara yg terpandai ni. Yg baju biru empat rata okay. Panas je mata ni baca kan. Yg baju putih Meen siapa tak kenal mmg nak kena belasah, Meen around 3.7 something mcm tu. Jangan main2 ni semua hebat2 belaka lah kalau nak dibandingkan dengan aku ni :/

Waktu makan lepak dengan budak lelaki class aku. Seghonok lepak dgn budak lelaki ni, cerita diorang lain sikit dr perempuan cehcehceh.

Aksi tak senonoh Rahmat pegang perut Ajuan yg ehem ehem, Awal yg kanan sekali tu taktau lah apa jenis posing yg cuba dia lakukan tu. haha

Meet Ajuan my mak joyah. Menyampah betul tengok muka dia ni haha

Ok dah malas nak layan kau Ajuan haha.

Meet my roomate. Almost semua roomate aku DL okay. Bangga mak nyah.

Harapnya kita berempat boleh naik pentas lagi lah next next sem ya. InsyaAllah.

Last but not least from me, sunglasses credit to Ajuan hihik bila entah dia nak bagi aku spec macam ni. Katanya nak bagi tapi aku tunggu-tunggu jugak nih. Tahniah lah untuk semua kawan-kawan aku yg DL. Aku bersyukur ada kawan yg bijaksana mcm korang semua. Roomate aku pandai-pandai jenis main 3.8 je. Classmate pun ada yg empat rata. Alhamdulillah ada kawan yg pandai boleh tolong aku dalam kesusahan cewahhh. Ayat kau apehal mcm nak bagi ucapan menang anugerah pelakon terbaik ni. Bbrr, k lah.

BYE. ;)

THANKS FOR READING

2 karut mengarut:

m0sHiE~ said...

wowow. congrates! dpt DL^^

SHAFIQAH SHARMEEN said...

moshie : thanks :)