I love you Reddy.

Hai.

Happy Deepavali to all yg menyambut Deepavali. Alang-alang esok deepavali, boleh lah aku merasa sorang dua bf India kihkihkih. Walaupun semua orang pandang kau sebelah mata je sebab kau kecil, sebab kau ringan, sebab kau mcm mainan. Eh ? Mainan ? Yelah macam mainan sebab aku tengah cakap pasal camera ni. Korang jgn lah kat topik bf India tu lagi. hikhikhik, okay sambung. Walaupun colour kau mcm kek, kalau yg pandang tu mcm nak makan je tapi aku totap syg kau Encik Reddy my red canon. Muah muahh.

Actually, nak update blog saja jewwwww nak tunjuk kat korang yg kita ada header baru dgn Reddy baby love mmuah muahh. Hihih (gediks). Lepas tu saja jewww nak update blog sebab bersemangat tiba-tiba. Bukan semangat sebab deepavali ya no no no. Tapi sebab tadi buka Nuffnang setelah bertahun lama nya aku tak bukak. Memang lama pon. Tahun ni tak bukak lagi kot. Tadi je tiba-tiba TERbukak hahaha, tengok tengok ada buffered earnings. Wahhh terharu uolss. Manusia yg tak reti nak udpate blog ni boleh dapat buffered earnings tau. Menangis kesedihan kahkahkah.

Jangan nak buffered earning sangat lah, sikit je pun. Tapi aku bersyukur sebab cuti sem ni baru 3 kali je aku update blog haha. Okay, tu je. Happy Deepavali amma appa. Nanti bagi saya maruku okay.


BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: