462 days of loves.

Hai.

Ehem ehem nampaknya gigih aku tak tidur malam sebab nak siapkan video untuk Mr.F aku. Cehh konon nanti boleh lah Fendy cakap 'omg this is so sweet baby u sanggup tak tidur malam sebab siapkan video yg hagemm ni untuk I auww'. Padahal sebenarnya tak tidur malam sebab kena packing semua baju-baju masuk dalam luggage and tomorrow morning kena hantar barang ke rumah sewa. Ahh baru Fendy nak terharu, terus tak jadi. haha

You know what, actually I tak ingat pun harini 18 November. Ahh muntah nak pakai I you pulak dgn readers. Haha. Tapi serious tak ingat pun. Ingat lah masa siang semalam. Tapi bila dah malam and 40 minutes before pukul 12.00 am adik aku tanya anni aku dgn Feng bila. Huh nasib baik aku jawab soalan Ayin tu and nasib baik aku terus ingat. Dan paling penting tiba-tiba rasa nak jadi sweet and nak buat video cikai ni je untuk Fendy. Sebenarnya nak buat video ni masa anni kitorang one year tapi masa tu tengah busy dengan final exam kan. So aku hold dulu sampai 2 bulan. Laa ni lah baru jadi.

Alaa video biasa-biasa je untuk awak Fendy. Semalam kan saya jumpa video comel kat youtube lepas tu semua saya bagi kat awak biar awak tengok. Siap paksa online lagi tau, padahal awak ada test kan. Hehe. *Gedik. Video ni actually adaptasi dari youtube. Pehh guna perkataan adaptasi mcm tak boleh blah je. haha. Aku ambil video ni kat sini and then aku edit sikit tambah eyeshadow tambah blusher tambah lipstick baru lah cun ehehe. Biasa je. Aku noob lagi lah bab bab nak buat video edit edit kasi gempak. NOOB lagi lah. Eh eh okay lah, rasanya nanti mcm panjang entry aku sebab i have something for you sayang. Notes ! Awak suka notes kan. Suka nak tengok aku buat ayat sweet sweet kan. Nah ambik, sila baca and then baru enjoy the video okay.

Dear Affandey Zulkifle,

Sayang, we have been together for 426 days. That's not a small amount of number my dear. That's long enough for me. I remember when we first got together like it was yesterday. One day lead to the next, and then days turned into months and months turned into years and now we turned into 1 years and 2 month with our love.

You have imperfections just like everyone else, but that’s why I love you. You make me laugh, you make me happy, you make me cry tears of joy. You know more about me than anyone, you know my thoughts, and you know my heart inside and out. You have a way of making my heart skip a beat, and I want you and the whole world to know that I love you sayang and I will be forever yours. Thank you for showing me what kind of love all women deserve. Thank you for everything. And thanks for being there when I needed a shoulder to lean on, for patiently listening to my problems. Sayang, I just want you to know how happy am I to have you in my life and I thank God for that. Thank you for the love and the joy you bring.

You're the only boyfriend who gives my heart excitement and thrills. We do so many crazy things. You taught me how to handle my feelings, you taught me how to be a tough girl, you taught me how to live independently. Thank for everything sayang.

Once, I'm in love with you everyday even though I was thousand miles away from you. But now, you have already continued your studies in KBM but we still rarely met. Meet you everyday is not my way to shown you how much I love you. Meet you everyday does not bring any meaning to me. As long as you love me, that's enough for me even though we're not be able to meet each other for a few months. I don't care if I'm not be able to meet you, it's not because I don't love you but I believe that you love me more than anything then I believe if we have not met for a long time, your love for me will never fades. I'm so sorry about last night sayang. :)

Enjoy the video !


Thanks readers.

BYE :')

THANKS FOR READING

4 karut mengarut:

Idora Syahira said...

awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww. :) so sweet. may Allah bless both of you. and aku doakan korang cpat2 kahwin oke ! ;D jgn lupa jmput plak. :p

SHAFIQAH SHARMEEN said...

@Idora Syahira auwwwww thanks Idora :')Lama lagi kahwin, insyaAllah kalau kahwin nanti aku jemput hihik :p

Dayah said...

tu diaa. meen dah bermadah! kahkah

SHAFIQAH SHARMEEN said...

@Dayah: hahaha itu dia dah keluar kuasa jiwang aku.