Alhamdulillah.

Hai.

Alhamdulillah everything went so well. Harini dah selesai daftar as NR, dah selesai bayar deposit rumah. Barang-barang pun dah letak dalam rumah. Housemate pon comel-comel dan alhamdulillah semuanya menerima aku dgn pintu hati yg terbuka cehh.

Kalau kawan-kawan aku masih ramai yg tweet tweet malas nak packing, barang tak packing lagi, itu lah ini lah. Tapi aku semuanya dah settle. Dah kat Seremban pon. Tomorrow morning sepupu aku kahwin. Aaaa asyik sepupu je kahwin, bila lah akak aku nak kahwin ni. Haa tetiba -__-'

Esok memang tarikh yg cantik. Sekali seumur hidup, tapi masalahnya tarikh yg cantik tu kalau ada moment yg best takpe. Ni moment kena balik Lendu. Memang dah best sangat lah tu. Isnin dah start kelas. 8.30 am o.0 pengsan. Huh harapnya boleh bangun pagi lah.

Welcome back to campus UiTM-ers :)

BYE.

THANKS FOR READING

0 karut mengarut: