Nabuela Clothes. Berbaloi-baloi !

Hello guys !

Hihik, tau tau takmo cakap yg aku jarang update blog. Takde apa yg menarik untuk diceritakan disini dua tiga menjak ni. Actually ada entry yg nak diupdate tapi ditangguh sehari dua dulu (Masalahnya dah tangguh nak masuk 4 hari dah) HIHI. Okay okay harini aku nak cerita pasal shopping online. Seriously aku bukan jenis manusia yg beli online online ni. Yelah aku ni nak kata cerewet taklah jugak, tapi cerewet sikit kot. Aku tak berapa minat nak beli based on apa yg aku nampak je. Aku nak beli biar aku dapat tengok, dapat rasa dapat cuba and paling penting dapat sepahkan kedai tu. Hahaha. Even shawl pon aku tak beli online. hehe. Setakat usha usha tengok kat fb tu boleh lah kot. Aku pernah lah beli online ni tapi tak selalu. Eh, memang sangat sangat jarang pon. Boleh kira pakai jari and tak sampai lima pun. Haha.

Actually classmate aku ada buat shopping online ni, katanya untuk mengisi masa terluang sepanjang cuti semester ni. And aku pon usha-usha lah, and apa yg aku tengok kebabommm harga semua murah2 bro. Below RM50 korang dah beli okay. Yeahh BELOW RM50. Selalunya barang2 online yg aku usha kat internet ni mmg mahal, rasanya baik aku beli kat kedai lah siap ada brand lagi. Tapi kawan aku ni jual murah noooo, jemput singgah lah ke Nabuela Clothes dan jemput membeli. Hihi. And FYI disebabkan harga baju-baju dia murah so aku rembat lah sehelai dua. Ala maklum lah dah lama tak membeli ni. Hehe.

Ini entry bukan nak review shopping online ke apo bondo ke takde takde. Ni aku nak promote je kat korang yg follow blog aku sebagai tanda aku menyokong kawan aku ni berniaga. Oh jangan risau, sebab dia classmate aku dan dia boleh dipercayai seratus persen donggg. Hihik. Owner pon cantik, baik, sopan dan, wahh ni nak promote bisnes ke nak promote owner dia ? Haha. Awak awak semua boleh klik gambar dibawah untuk ke FB Nabuela Clothes.

Kat Nabuela korang boleh dapatkan pantsuit mcm gambar kat atas ni dengan harga RM40 sahaja. Sila baca dengan mata terbeliak RM40 SAHAJA. haha

Maxi dress ni kalau kat uptown pon dia jual RM60 mencekik darah ye dak ? Kat Nabuela RM40 sahaja. Lai lai beli jangan tak beli. Jimat RM20 dah boleh tambah sikit beli lagi satu tau. Haa ;)

Chiffon pants ni cuma RM49.90. Aaa sila nganga mulut sekarang. haha


Comel-comelkan. Korang boleh tengok yg lagi banyak kat Nabuela Clothes. Tengok jangan tengok je ! Beli sekali. Murah ni, menyesal tak beli. Mak aku kata biar menyesal beli, jangan menyesal tak beli ! Hehe, so sampai disini sahaja lah ya. Nabuela lepas ni dah boleh bagi aku komisen sikit. hahah MUAH !

Lepas ni boleh jual tudung2 pulak eh Nabila ? Hihi.

BYE.

THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

Billa Arshad said...

Ponat den nak cari tudung pulak :3 hehe THANKYOUUUUUUU BAMBAMBAMBAMBAM ke bambam haha