I'm 20. Twenty or twenTEEN ?

Assalamualaikum semua :)

Selamat malam. Hihihi sebenarnya konon petang tadi nak update lepas tu nak cakap quick update bajet masa mencemburui aku tapi mmg masa tu mencemburui aku pun sebab tak sempat nak publish petang td wakaka. Banyak sangat benda yg nak dibuat dalam satu masa. Nak update belog lah, nak makan lah, nak sembahyang lah. Last-last bawak ke malam jugak entry aku ni. Serius semester ni busy terlampau. Takde masa nak update blog.

Thank you lah untuk awak semua yang duk sibuk suruh kita update blog. Hihik, ada jugak yg baca kan. Ingatkan takde, tu yang mogok taknak update blog. EH ? Ok tak. Hiks. Bytheway, I'm 20 okay. Twenty ke twenTEEN ? Ofcourse twenTEEN k. Muka je nampak matang tp perangai mintak maaf lah banyak-banyak mmg tak matang langsung. Haha. Sayang nak tinggalkan dunia belasan tahun. Macam-macam kenangan masa alam remaja ni. Peh ayat bajet macam dah dewasa sangat. Puii.

Harijadi yg ke-20 haruslah bermakna sebab hari Isnin okay. ISNIN. Isnin pulak kelas aku sampai 4 kelas, berderet2 kan. Kira kelas berderet-deret tu hadiah hari jadi aku lah. -______-' Tapi kelas berderet tu diganti dengan malam jumpa yg tersayang. Takde lah birthday party sangat pun sb aku dengan dia berdua je pun. Makan KFC snake plate aku sorang2 je yg bedal wakakaka. And and this is my first time lah dapat hadiah hari jadi dari lelaki. Hahaha ok aku tak loser kan. Burghh. Hadiah hari jadi dari mama ayah dah bawa pergi bercuti ke Jakarta so mmg takde apa lagi yg nak dituntutnya. So, here we go jom tengok apa yg aku dapat. Zassss !

Aaaaa speechless. simple but so sweet darling. :')

Since mp3 aku dah hancur berderai-derai, mmg aku takde mp3 pun. Dengar lagu bergantung lah pada hp yg ada. Tapi sekarang dah ada ipod yeayyy ! Ipod kita sama macam yg Neelofa guna dalam cerita Azura. Jgn jelousss ! *tetibe. -__-'

Birthday girl happy sangat :')

Yg bekas cantik ni Famous Amos. Sampai harini tak habis lagi k. Sayang nak makan. *tutup muka.

Thanks awak sb datang dari Bangi jauh-jauh sb nak jumpa saya petang tu jugak. Thanks sangat untuk hadiah yg awak bagi, new york cheese yg sedap tu walaupun slice je tp mmg boleh makan slice je. Kalau makan banyak-banyak nanti kita demok pulak. haha. Thanks bagi coklat, belanja makan dan yang paling penting siapkan assignment saya. Wakawakawaka, maklumlah baru balik bercuti dr Jakarta lepas tu semua kerja tertangguh, test tertangguh, presentation tertangguh. Nasib baik ada awak boleh tlg siapkan kerja sy. Hiks. Penat gila weh empat kelas berderet lepas tu pergi KFC ni haa kan. Lepas tu kalau aku dah penat siapa lagi kena jadi mangsa, Fendy lah mangsanya. Jyeahh yg penting siap. Haha.

Isnin tu ada presentation kan, lepas tu aku berlakon jadi CEO kan lepas tu aku pakai ah macam ni kan. Lepas tu kan sampai ke malam aku pakai macam ni kan. Dah org KFC tu ingat aku baru balik kerja dgn blazer bagai. Hakhakhak, bantai jelah. Mama cakap saya bakal akauntan yg berjaya. Hiks, InsyaAllah mama :)

Ni ada short video untuk awak. Saya buat dari 8 malam tadi tau. Sampai sekarang tau tau. Saya tak mandi siapkan benda alah ni. Saya pulak kalau dah mengadap benda edit2 ni mmg sampai esok pun takpe, cuba kalau mengadap buku tak sampai 2 minit dah meleleh air liur. Hihik, enjoy the video ! :D

*Ehem before that, korang abaikan je mulut aku dalam video ni yg macam tgh makan ulam tu eh.

:')


THANKS FOR READING

6 karut mengarut:

Natasya Naslin said...

BW here =)

btw, hepy belated birthday then ..
best nyeee dpt i-pod =)

SHAFIQAH SHARMEEN said...

Natasya Naslin : Thanks awak :) Dapat ipod mestilah best. hiks :P

cik pieja hut said...

hepi belated beday girl. best lah dapat adiah beday macam tuh . kongsi bole ?

e'ka zulaikha said...

wah untunglah dpt ipod shuffle! >.<
sy dpt sony mp4 pn mase bday dh happy sangat2 :D

SHAFIQAH SHARMEEN said...

Cik pieja hut: hehehe nak kongsi ? ala ala tak boleh >.< hahaa. btw thanks :)

SHAFIQAH SHARMEEN said...

e'ka zulaikha: hehe thanks awak :)