Kembali semula

Testing testing 1,2,3 *tepuk tepuk mic*

Testing testing *tepuk mic lagi*

Sebelum kena baling dengan mic mungkin dah boleh stop main testing testing. And yeah you read it right! I'm back. shafysharmynitusaya katanyaaaaaa. aku cuba  tukarlah url ni tapi macam tak jadi je. Menyampah pulak tengok url panjang berjelaaaa. Whatever it is, saje nak update *walaupun aku tau takde siapa dah nak baca* but still it is  a good place for me to write down whatever jaa crossed my mind because this blog used to be my medium to share my moment with you gaissss awhhh :') 

Menangis jugaklah baca post 4 tahun lepas yang acah acah tu hahaha!! 


Btw, after 4 years aku privatekan blog aku (ramai jugaklah kawan-kawan suruh unprivatekan) and yeah today is the dayyyyyy! Dah lama fefeeling nak tulis blog balik tapi hmm tak ada masa mungkin (?)

Jamgan ngko taktau yg aku sekarang dah jadi mummy okay. Bukan bukan. Bukan mummy mumia tu. Aku bukan mumia. I'm a mother to my beloved-turning-9-months soon. Aneesa Azzahra binti Affandey. Jangan engko taktau pulak yg 4 tahun lepas entry terakhir aku sebelum aku tutup blog ni aku ada hupdate pasal dapat hadiah harijadi dari abang geli geli Fendy aku tu. Alhamdulilah, abg  geli geli tu dah jadi ayah kepada anak aku eh. Alhamdulillah, kahwin jugak Feng dengan aku. Kalau tak mesti membazir je belikan girlfriend hadiah harijadi ipod. Wakakakakaka!!! 

K k k , tak payah lah nak menggelabah sangat dah unprivate blog lepas tu nak update panjang panjang macam ada lagi manusia yg nak baca blog aku ni. Ada baiknya aku tidur sekarang sebab esok pagi nak skip kelas dengan alasan nak hantar Neeca sayang mummy pergi klinik. Neeca dah 3 hari tak berak :( sembelit lagi :( sedih mummy tengok Neeca teran teran taik hmmmmm (ada anak cerita pasal anak jelah), ko jelous pergilah buat anak sana (eh?) kbaiii. 


*notify aku please kalau ada sesiapa yg masih baca hahahaha (masih kisah rupanya kau ya!) 

THANKS FOR READING

1 karut mengarut:

Anys Amyra said...

Hahahahaha ingatkan nak open to public je, tak sangka sampai update blog. Welkem bekkkkkk mummy! Go go go!